Menukaart

DAGKAART (tot 17 uur)
Perzische uitsmijter – 3 eieren, kaas en ham (geserveerd op brood) en salade
Fruityoghurt – Griekse yoghurt, rijkelijk gevuld met vers fruit en noten-variatie
High Tea – bij reservering (samenstelling en prijs in overleg)
Soep – soep van de dag, uit de keuken van de ‘Ash-pas’ (kok), geserveerd met brood
MAALTIJDSALADES
Spinaziesalade – feta, walnoten, cranberry, tomaat, avocado met huisgemaakte balsamico-dressing en brood
Linzen salade – linzen, walnoten met kruiden/specerijen-mengsel (niet pittig) op een bodem van naanbrood
Zalm/rucola salade – zalm, rucola, seizoensgebonden fruit, zonnebloempitten, pompoenpitten met huisgemaakte mosterddressing en brood
NAAN (broodjes met een Perzische twist)
Kuku – Perzische specialiteit met ei en gemengde verse kruiden, tomaat, walnoten en feta
Falafel – tomaat, augurk, huisgemaakte dressing
Gegrilde groenten – aubergine, verse peterselie, kruidenmix en specerijen (niet pittig)
Kaas – rucola, tomaat, komkommer, walnoten
Gerookte zalm – rucola, tomaat, komkommer, huisgemaakte mosterddressing
Tosti – met kaas of ham/kaas
Gehakt surprise – rundergehakt met rucola, tomaat, kaas en augurk in een naan-verpakking
Perzische omelet – royaal gevuld met dadels, feta, pistache- en walnoten
GEHELE DAG
DIP-VARIATIES (alle dips worden geserveerd met naan)
Auberginedip
Yoghurtdip
Kikkererwtendip
Rode bietendip
PERZISCH PLATEAU (vanaf 2 personen)
– rijkelijk gevuld met o.a. falafel, gehaktballetjes, kuku, broodje gegrilde groenten, salade, noten en Perzische borreldipjes (geserveerd met platbrood)
ZOETIGHEDEN
Dadeltaart – glutenvrij en lactosevrij
Taart van de dag
Perzisch ijs – saffraan/noten-vanille, met vers fruit en dressing
AVONDMENU (vanaf 17 uur)
2-GANGEN MENU
Perzische soep òf Royale salade
Hoofdgerecht: keuze uit 4 traditionele Perzische gerechten, geserveerd met saffraan/notenrijst:
• ‘Ghormeh sabzi’ - stoofschotel van gemengde verse kruiden (met kalfsvlees of vegetarisch)
• ‘Khoresh Bamieh’ - stoofschotel van okra (met kalfsvlees of vegetarisch)
• ‘Fesenjan’ - stoofschotel van kip met walnoot en granaatappel
Visgerecht van de dag
4-GANGEN MENU
Perzische soep
Royale salade
Hoofdgerecht: keuze uit 4 traditionele Perzische gerechten, geserveerd met saffraan/notenrijst:
• ‘Ghormeh sabzi’ - stoofschotel van gemengde verse kruiden (met kalfsvlees of vegetarisch)
• ‘Khoresh Bamieh’ - stoofschotel van okra (met kalfsvlees of vegetarisch)
• ‘Fesenjan’ - stoofschotel van kip met walnoot en granaatappel
Visgerecht van de dag
Huisgemaakte dadeltaartje
DRANKEN
KOFFIE
koffie, (dubbele) espresso, americano
cappuccino
flat white, latte macchiato
caramel latte, vanille latte
oreo latte
extra shot espresso
THEE
verse gemberthee – met honing
verse muntthee – met honing
hibiscusthee – met honing
chai (groene thee) – met honing
chai (zwarte thee) – met honing
super-chai – zeer gezonde kruidenmix in melk of water met honing
slow tea – 100% natuurlijk, 8 verschillende smaken
CHOCOLADEMELK (warm of koud)
met of zonder slagroom
SAPPEN
verse jus d'orange
fruitmix – mix van fruitsoorten van het seizoen
groentemix – mix van groenten van het seizoen
FRISDRANKEN
Pepsi, Pepsi light, Ice tea (original/green), Bitter lemon, Tonic, Ginger ale, 7-Up, Rivella, Appelsap, Sinaasappelsap, Sourcy rood, Sourcy blauw
BIER (alcoholvrij)
Wieckse Radler – fles 30cl
Brand IPA 0.0 – fles 30cl
Warsteiner – fles 33cl
Franziskaner Weissbier – fles 50cl
WIJN (alcoholvrij)
Barrels and Drums Merlot – rood
Barrels and Drums Chardonnay - wit
Torres Nature Rosado – rosé
DIVERSE DRANKEN (alcoholvrij)
Crodino – aperitivo
Jillz – original of raspberry
Sprankelende anijs-cocktail – geen suiker, nul calorieën
Cocktail van de dag
Heeft u een allergie of andere wensen? Meld het ons, wij denken graag met u mee!